Samstag, 11. August 2012

Digitale Bill of Rights ombord, Bradley Associates godkjent - jeteyeSiden Internett er nå blitt en del av menneskers liv er nå det stoppe Online piratkopiering Act (SOPA) ringer for en “Digital Bill of rights”. Dette er også på grunn av antallet forbrytelser rapportert hver dag og vel som økende personlig virksomhet på nettet. Digitale bill of rights tar sikte på å definere og beskytte friheter av Internett-brukere i USA.
Mandag morgen sendt Rep Darrell Issa (R -Calif.) sammen med Sen. Ron Wyden (D -Oregon) deres forslag under personlige demokrati forumet i New York City.
Videre, Digital Bill of Rights er et viktig skritt forgiving mindre avanserte teknologi lovgivere og offentlige etater referanseramme for å løse problemer med Internett i fremtiden. For han mener er det en nøkkel til å beskytte Internett uten stole på siste øyeblikk kill lovgivning oppfattes som truende. Kladd består av følgende:
1. Frihet – digital borgere har rett til et gratis, usensurert Internett.
2. Åpenhet – digital borgere har rett til en åpen, uhindret Internett.
3. Likestilling – alle digitale borgere er skapt like på Internett.
4. Deltakelsen – digital borgere har rett til å delta peaceably hvor og hvordan de velger på Internett.
5. Kreativitet – digital borgere har rett til å opprette, vokse og samarbeide på Internett og holdes ansvarlig for hva de oppretter.
6. Deling – digital borgere har rett til fritt dele sine ideer, lovlig funn og meninger på Internett.
7.-Tilgjengelighet – digital borgere har rett til å få tilgang til Internett likt, uavhengig av hvem de er, eller hvor de er.
8. Association – digital borgere har rett til fritt knytte på Internett.
9. Privacy – digital borgere har rett til personvern på Internett.
10. Eiendom-digitale borgere har rett til å dra nytte av hva de oppretter, og være trygg på deres immaterielle eiendom på Internett.
Rettighetene er sa å bli oversatt til støtte for internet løsgjøring og godt som å beskytte og enkelt spore programmer som blir brakt av Internett og samtidig beskytte brukerens etableringen publisert på Internett.
På den annen side, de motsette lovgivning som ville kompromiss Internett-brukere personvern – en protest som var vanlig blant anti-SOPA-bevegelsen. Sen. Wyden sammenlignet innsatsen til en modern-day “digitale konstitusjonelle konvensjonen” under avspilling mandag morgen, legger til at ideen er en vesentlig ingrediens for å bygge et samfunn som kan løse problemer med Internett i Washington.
Bradley Associates ønsker velkommen og verdsetter din mening eller ideer i sa Digital Bill of Rights i kommentarfeltet nedenfor.


Kommentare:

  1. I need this article to complete my assignment in the college, and it has same topic with your article. Thanks, fantastic share.

    AntwortenLöschen
  2. I am sending it to several friends and additionally sharing in delicious. And obviously, thank you on your sweat!

    AntwortenLöschen