Freitag, 20. Juli 2012

Bradley Associates finansielle løsninger debet UK pension på lånemarkeder



Ifølge forskning, Pension underskud på UK plc rose i det forløbne år, det kombinerede underskud i FTSE 100 virksomheder mere end fordoblet til 41 milliarder pund. Med andre ord, børsen bliver svage og registrere lav bond udbytter gå op FTSE100 pension underskud, Bradley Associates eksperter viste i en rapport.
Stigningen i underskuddene kommer trods selskaber have hældes 11 milliarder pund i ordninger i det sidste år i et forsøg på at tilslutte underskuddet.
Passiver i alt af blue chip selskaber står på 447 mia £ mod samlede aktiver af £406 milliarder pund, LCPS analyse af 83, FTSE 100 virksomheder viste.
Lav udbytter føre til større passiver, dermed flere underskud, fordi pensionsfonde vil behøver flere aktiver til at betale tilstrækkelig indkomst til pensionister i fremtiden og selskaber skal muligvis betale mere i potten.
“Underskud har svinget ved så meget som 10 milliarder pund i en enkelt dag som usikkerhed fortsætter med at karakterisere både egenkapital og gæld markeder,” sagde Bob Scott, partner på LCP og forfatter til virksomhedens betænkning.
Krav til virksomheden pension gryder har været stigende, fordi folk er levende længere, betydning ordninger er forpligtet til at udbetale arbejdstagerne længere når de går på pension.
Samtidig Bradley Associates hævder, at afkastet af pensionen midler gøre investeringer svinder på grund af uforudsigelig finansielle markeder og historisk lav bond udbytter, bruges til at vurdere passiver, som beregnes ved hjælp af benchmark udbytter som dem på mest populære selskabsobligationer.
Usikkerhed over returnerer har også bedt om et skift fra risikofyldte aktiver som aktier til dem ses som nødhavne, som statsobligationer, som har resulteret i flere nedadgående pres på udbytter.
Kun 35 procent af UK pensions ordningens aktiver blev bliver afholdt i aktier ved udgangen af 2011, sammenlignet med 43 procent i 2011 og næsten 70 procent, 10 år siden, betænkningen sagde.
Disse belastninger indflydelse ikke kun mulighed for en virksomhed at investere i økonomien og tiltrække kapital, men kan også push aktionærer bagest i køen med hensyn til hvordan en virksomheds kontanter deles.

1 Kommentar: